Çağrı Merkezi Hizmetleri (Türkçe)

Hakkımızda

Ülkemizde sayısı 1500 civarında olan ve tüm dünyada teknoloji ve insan kaynaklarına yapılan yatırım ile birlikte hızla gelişen çağrı merkezi sektöründe çalışabilecek nitelikli uzman ihtiyacı gün geçtikçe artmaktadır. Bu ihtiyaç, etkin müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) hizmeti verebilecek, ikna kabiliyeti ve iletişim becerisi güçlü mezun yetiştirme zorunluluğunu da ortaya koymaktadır.

“Çağrı Merkezi Hizmetleri” ön lisans programı öğrencileri, üniversite eğitimi boyunca alacağı Mikro Ekonomi, İşletme, Matematik, Hukuk, Bilgisayar ve İngilizce gibi temel derslerin yanı sıra, Çağrı Merkezi Yönetimi, Ölçme ve Değerlendirme, Satış ve İkna Teknikleri, Araştırma Yöntemleri, Kriz Yönetimi, İletişim Becerileri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi derslerini de alarak bölüm ile ilgili ayrıcalıklı donanıma sahip olmaktadır.

Türkiye'deki tüm vakıf üniversiteleri arasında ilk defa İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından açılan ve İzmir'de tek olan “Çağrı Merkezi Hizmetleri” ön lisans programı, öğrencilerine üniversitemizin yüksek kalite standartlarına uygun eğitim ve öğretim anlayışı ile çağrı merkezi laboratuvarında uygulama imkânı sunmaktadır.

Mezun öğrencilerimiz, dikey geçiş sınavında başarılı olmaları durumunda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim Sanatları, İşletme, Yeni Medya, Yönetim ve Bilişim Sistemleri ve Lojistik Yönetimi gibi 4 yıllık fakülte eğitimi veren bölümlere kayıt yaptırma hakkına sahip olabilirler.

Mezuniyet sonrası çalışma olanakları açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip çağrı merkezi hizmetleri ön lisans programı; müşteri ilişkileri yönetimi, kurumsal iletişim, proje yönetimi, satış ve pazarlama alanlarında iş bulma ve kariyer sahibi olma imkanları sunmaktadır.

SOSYAL MEDYA