THK İzmir Merkez Şubesinden Ata Türkay Küçükoğlu ve Burak Mehmet Küçükoğlu öğrencilerimiz ile buluştu

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde düzenlenen "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında bu hafta Türk Hava Kurumu İzmir Merkez Şubesinden profesyonel yamaç paraşüt pilotu, model uçak eğitmeni ve planör pilotu Sn. Ata Türkay Küçükoğlu ve Sn. Burak Mehmet Küçükoğlu üniversitemize konuk oldu. 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen etkinlikte Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Hava Kabin Hizmetleri 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen konuklarımız, öğrencilere Türk Hava Kurumu'nun tarihi, amatör ve spotif havacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Etkinlik esnasında öğrencilerimizin de katılımıyla kağıt uçak tasarımı yapıldı. Yapılan uçaklar daha sonra mesafe yarışması için uçuruldu.

Değerli tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Sn. Ata Türkay Küçükoğlu ve Sn. Burak Mehmet Küçükoğlu'na üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

HAVACILIK, BİLİM VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ’NDE ÜNİVERSİTEMİZE BÜYÜK İLGİ

Hava Teknik Okulları Komutanlığı tarafından Gaziemir ilçesinde 21-25 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen "Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği"nde İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu standımız büyük ilgi gördü.

SAFA DENETİMLERİ TANITIM SEMİNERİ

14 Mayıs 2015 tarihinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programı öğrencilerimize yönelik SAFA denetimleri tanıtım semineri gerçekleştirildi.