Laboratuvar Teknolojisi Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında Dalan Kimya Ar-ge Yöneticisi Fatma Bilge'yi Ağırladı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Dalan Kimya Ar-ge yöneticisi Fatma Bilge'yi ağırladık. 3 Mayıs tarihinde Laboratuvar Yönetimi dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile bir araya gelen Bilge, öğrencilere Ar-ge laboratuvarlarında yapılan çalışmalar, laboratuvar yönetimi, kullanılan cihazlar, spektroskopik ve kromatografik analizler hakkında etkileyici bir sunum yaptı. Öğrecilerden gelen tüm soruları cevapladıktan sonra kendisine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Laboratuvar Teknolojisi Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında Eray Güder'i Ağırladı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Ant Teknik Satış Mühendisi Eray Güder ağırlandı. 3 Nisan tarihinde Standardizasyon ve Kalite dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile bir araya gelen Güder, öğrencilere kimya laboratuvarlarında kullanılan cihazlar hakkında bilgi verdi. GC kromatografisi hakkında detaylı bir sunum yapan Güder, öğrecilerden gelen soruları cevapladıktan sonra kendisine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Laboratuvar Teknolojisi Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında Eser Ok'u Ağırladı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Sistem Tıp Laboratuvarı kurucusu Eser Ok ağırlandı. 15 Mart tarihinde Laboratuvar Yönetimi dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile bir araya gelen Ok, öğrencilere laboratuvarında yapılan çalışmaları, yaptıkları analizler, mikrobiyolojik testler hakkında detaylı bir sunum yaptı. Çok verimli ve keyifli bir sunum yapan Eser Ok, öğrencilerin birçok sorusunu cevapladıktan sonra kendisine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Laboratuvar Teknolojisi Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında Alp Pekcan'ı Ağırladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Pekcan Havuzculuk'un kurucusu Makine Mühendisi Alp Pekcan'ı ağırladık. 7 Mart tarihinde Standardizasyon ve Kalite dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile bir araya gelen Pekcan, öğrencilere mesleki deneyimleri, havuz kimyasalları ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik bir sunum yaptı. Programdaki tüm öğrencilerin katıldığı ve ilgiyle takip ettiği sunumun ardından kendisine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Laboratuvar Teknolojisi Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında Gıda Mühendisi Resul Süleli'yi Ağırladı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Gıda Mühendisi Resul Süleli ağırlandı. 5 Mart tarihinde Laboratuvar Yönetimi dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile bir araya gelen Süleli, öğrencilere TUBORG firmasında yapılan laboratuvar çalışmaları, yapılan analizler ve kullanılan teknikler ile ilgili bir sunum yaptı. Programdaki öğrencilerin de büyük bir ilgiyle takip ettiği sunumun ardından kendisine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.