Temel Tasarım İlke ve Prensipleri Dersinin Final Proje Sergisi

MICM 109 Temel Tasarım İlke ve Prensipleri Dersinin Final Projesi kapsamında, İç Mekan Tasarımı ve Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri belirlenen sanat akımı ile bir desen tasarlayarak, geri dönüşümlü malzeme olan oluklu kartondan ürettiği sandalyelere uygulamışlardır. Sergi 18 Şubat-4 Mart tarihleri arasında ana bina fuaye alanında ziyarete açık olacaktır.

İç Mekan Tasarımı 2. Sınıf Öğrencileri KNAUF'ta Teorik ve Uygulamalı Alçıpan Eğitimi aldılar

İç Mekan Tasarımı 2. Sınıf Öğrencileri 28 Kasım 2018 tarihinde KNAUF'ta Teorik ve Uygulamalı Alçıpan Eğitimi aldılar.

İç Mekan Tasarımı Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında WEBER'i Ağırladı

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında WEBER'i ağırladı. 25 Ekim tarihinde İç Mekan Tasarımı Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Tülin Sel, Aslı Aksakallı ve Eray Özaydın, öğrencilere Seramik Uygulamaları, İç Cephe Boyaları ve İnşaat Kimyasalları ile ilgili teorik eğitim verdiler. Son derece verimli geçen eğitimin ardından kendilerine teşekkür sertifikamızı takdim ettik. İlerleyen haftalarda farklı konu ve konuklar ile etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Başak An'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Başak An'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Duygu Yılmaz'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Duygu Yılmaz'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar İklime Polat Yalçıner'i ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında Mimar Ece Uyar Aktaş'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Yiğit Emre Gürman'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Yiğit Emre Gürman'ı ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında İçmimar Elza Gabay'ı Ağırladı.

İç Mekan Tasarımı Programı "Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliği Kapsamında İçmimar Tülin Gazi'yi Ağırladı

İç Mekan Tasarımı Programı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde sürdürülmekte olan "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında İçmimar Tülin Gazi'yi ağırladı.