Mimari Restorasyon 2. Sınıf Öğrencilerinin Mermer Fuarı Ziyereti

Mimari Restorasyon 2. sınıf öğrencileri Türkiye'de ve Dünyada Restorasyon Uygulamaları dersi kapsamında MarbleFair2019'u ziyaret etti.

Mimari Restorasyon Öğrencileri Seferihisar Arazi Çalışmalarını Gerçekleştirdi

Koruma Projesi kapsamında Mimari Restorasyon Programı 2. Sınıf Öğrencileri, Öğr.Gör. Seda CENGİZ ile, Seferihisar Düzce Hereke Caddesi üzerinde yer alan 7 tarihi yapı üzerinde çalışma yaptılar.

Öğr.Gör. Seda CENGİZ ve Öğr.Gör Oylum DİKMEN GÜLERYÜZ 'UTAK 2018 - 3. Ulusal Tasarım Araştırmaları Konferansı ' Kapsamında ODTÜ'de Çalıştay Gerçekleştirdi

'Gölge Tasarım Atölyesi' başlıklı çalıştay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü bünyesinde, lise ve üzeri eğitim düzeyindeki tüm ilgililere açık olarak yapıldı.

Mimari Restorasyon Programı Öğrencimiz Tayfun ÖZDEMİR Teşekkür Sertifikasını Aldı

Tayfun ÖZDEMİR Kampüste Finans & Kampüste Gelişim etkinliğine katılım ve teşekkür sertifikasını aldı.

Öğr.Gör. Seda CENGİZ '8 th Annual International Conference on Architecture' Kapsamında Atina'da Bildiri Sunumunu Gerçekleştirdi

Mimari Restorasyon Program Koordinatörü Öğr.Gör. Seda CENGİZ '8 th Annual International Conference on Architecture' kapsamında 'çocukluk evi' kavramının mekansal belleğe etkilerini tartışan bir sunum yaptı.

Mimari Restorasyon 2. Sınıf Öğrencileri Miletos Alan Gezisini Gerçekleştirdi

Sanat Tarihi Öğrencisi Mert Kofoğlu öğrencilerimize Milet Antik Kenti'ni, tarihini ve yapılarını yerinde anlattı.

Mimari Restorasyon Programı ÇUS Etkinliği Kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Yapılar Birimi'nden İnşaat Mühendisi Deniz BADALI'yı Ağırladı

Sayın BADALI öğrencilerimize İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde dahil olduğu restorasyon projelerini anlattı.

ÇUS Etkinliği Kapsamında Mimar Sezin HOŞKAR'ı Ağırladık

Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği Çıraklar Ustalara Soruyor Etkinliği kapsamında Mimar Sezin HOŞKAR Mimari Restorasyon Programı'nın 8. ÇUS konuğu oldu.

Yüksek Mimar Restorasyon Uzmanı Ar.Gör. Fatma Sezgi MAMAKLI ÇUS Etkinliği Kapsamında Mimari Restorasyon Programı'nın Konuğu Oldu

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimari Restorasyon Bölümü Araştırma Görevlisi MAMAKLI Koruma Mevzuatı ve İmar Kanunu dersinin konuğu olarak öğrencilere kentsel dönüşüm kavramını ve Sulukule Kentsel Yenileme Projesi'ni anlattı.

Mimari Restorasyon Programı ÇUS Etkinliği Kapsamında Mimari Restorasyon Teknikeri Hasret ÖZDEMİR'i Ağırladı

Mesleki deneyimlerini, restoraston projelerinde resmi evrak işlerini, ihale koşullarını ve kendi ofisini açma sürecini aktaran ÖZDEMİR'in sunumu, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.