Sosyal Sorumluluk Komitesi'nin "Gelişim Atölyesi" Projesi Kapsamında Karabağlar Atatürk Mesleki Lisesi'ne Ziyaret Gerçekleştirdi

Gelişim Atölyesi projesi kapsamında Kütüphane yapılması planlanan Karabağlar Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesine Sosyal Sorumluluk Komitesi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk Komitesi "Gelişim Atölyesi" Projesi Sponsorları İle Bir Araya Geldi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Sosyal Sorumluluk Komitesi yürüttükleri Gelişim Atölyesi Projesi sponsorları ile Happy Hour bir araya geldi.

“Çıraklar Ustalara Soruyor” Etkinliğinde Misafirimiz Alligator Boya Eğitim Uzmanı Çetin KÜÇÜKÇELEBİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu çıraklar ile ustaları bir araya getiriyor. İlk defa 2017-2018 dönemde başlatılan “Çıraklar Ustalara Soruyor” etkinliği bu dönem üçüncüsü tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal Sorumluluk Komitesi Dünya Emekçi Kadınlar Haftasında "Kadın ve Girişimcilik" Paneli Düzenledi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Komitesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü haftası kapsamında 12 Mart Salı günü “Kadın ve Girişimcilik” paneli düzenledi.

"Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliğinde Misafirimiz Hettich Türkiye Akademi Müdürü Dr. Halil Gerçek

"Çıraklar Ustalara Soruyor" Etkinliğinde Misafirimiz Nail ÖZLÜSOYLU

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu çıraklar ile ustaları bir araya getiriyor. İlk defa 2017-2018 dönemde başlatılan “Çıraklar Ustalara Soruyor” etkinliği bu dönem ikincisi tüm hızıyla devam ediyor.

İEÜ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ MOBİLYA FUARI’NA İMZALARINI ATTI

Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Mobilya ve Dekorasyon ile İç mekan Tasarımı Programları’nda yer alan öğrencilerimiz, “İEU MYO Öğrencisinin Yaşam Alanı” konsepti ile 1 dönem boyunca yapmış oldukları tasarımlarını üretime dökerek MODEKO Fuarı’nda sergilediler. Öğrenciler yaptıkları tasarımlarla ve bunların sergilenmesiyle sorumluluk alma, planlı çalışma, takım ruhuna sahip olma ve yaratıcılıklarını daha fazla geliştirme imkanı buldular.

Sürecin en zor kısmının konseptte karar kılmak olduğuna dikkat çeken Öğr.Gör. Mustafa Baydağ, konseptte karar kılındıktan sonraki süreçte öğrencilerle birlikte keyifli bir MODEKO fuar deneyimi elde ettiklerini belirtti.