Hakemli dergilerde yayımlanmış veya kabul edilmiş makaleler

Ulusal

• Halil Pak and Berna Tarı Kasnakoğlu.
    (2014) Markaya düşkünlük kavramı ve ürün kategorisine göre farklılıklar.
    Pazarlama Ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , No. 14, 75-86,
  • Halil Pak.
    (2015) Revisiting consumer culture: Oriental fantasies and imaginary consumption in the age of transnational network capitalism.
    10th Consumer Culture Theory Conference
  • Halil Pak and Zeliha Aslı Elitsoy.
    (2015) The urban-middle class perception of Syrian refugees in Turkey.
    2nd Witten Conference On Institutional Change: Migration, Institutions, Institutional Change
  • Kaan Varnalı , Cengiz Yılmaz , Berna Tarı Kasnakoğlu , Caner Çeşmeci , Hilal Terzi and Halil Pak.
    (2014) Customer complaint handling in social media: A justice theory approach.
    5th EMAC Regional Conference, Marketing Theory Challenges In Emerging Markets
  • Berna Tarı Kasnakoğlu , Cengiz Yılmaz , Kaan Varnalı , Halil Pak , Hilal Terzi and Caner Çeşmeci.
    (2014) Specific emotions and explicit content in customer complaints: Implications for predicting customer loyalty.
    5th EMAC Regional Conference, Marketing Theory Challenges In Emerging Markets