İEÜ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ MOBİLYA FUARI’NA İMZALARINI ATTI

Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Mobilya ve Dekorasyon ile İç mekan Tasarımı Programları’nda yer alan öğrencilerimiz, “İEU MYO Öğrencisinin Yaşam Alanı” konsepti ile 1 dönem boyunca yapmış oldukları tasarımlarını üretime dökerek MODEKO Fuarı’nda sergilediler. Öğrenciler yaptıkları tasarımlarla ve bunların sergilenmesiyle sorumluluk alma, planlı çalışma, takım ruhuna sahip olma ve yaratıcılıklarını daha fazla geliştirme imkanı buldular.

Sürecin en zor kısmının konseptte karar kılmak olduğuna dikkat çeken Öğr.Gör. Mustafa Baydağ, konseptte karar kılındıktan sonraki süreçte öğrencilerle birlikte keyifli bir MODEKO fuar deneyimi elde ettiklerini belirtti.

Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğrencilerinden Anlamlı Hediye

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yapmış oldukları Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün portresini Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Can MUĞAN’a ve Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Murat AŞKAR’a takdim ettiler.

MOBİLYA VE DEKORASYON VE İÇ MEKAN TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ İZWOOD 2017 FUARI’NI ZİYARET ETTİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu “Mobilya ve Dekorasyon“ ve “İç Mekân Tasarımı”  programları öğrencileri, İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımları, El Aletleri Fuarı’nı (İZWOOD 2017) ziyaret etti.

İzmir Mobilya Fuarı'nda Ekonomi'li Öğrenciler Fark Yarattı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu “Mobilya ve Dekorasyon“ ve “İç Mekân Tasarımı”  programları İzmir Mobilya Fuarı’nda (MODEKO 2017) katılımcı olarak yer aldı. Mobilya sektörünün kalbinin attığı ve bu yıl 28’incisi düzenlenen İzmir Mobilya Fuarı’na (MODEKO 2017) Ekonomililer özgün tasarımları ile katılarak farklılık yarattı.