MOBİLYA VE DEKORASYON VE İÇ MEKAN TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ İZWOOD 2017 FUARI’NI ZİYARET ETTİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu “Mobilya ve Dekorasyon“ ve “İç Mekân Tasarımı”  programları öğrencileri, İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımları, El Aletleri Fuarı’nı (İZWOOD 2017) ziyaret etti.

İzmir Mobilya Fuarı'nda Ekonomi'li Öğrenciler Fark Yarattı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu “Mobilya ve Dekorasyon“ ve “İç Mekân Tasarımı”  programları İzmir Mobilya Fuarı’nda (MODEKO 2017) katılımcı olarak yer aldı. Mobilya sektörünün kalbinin attığı ve bu yıl 28’incisi düzenlenen İzmir Mobilya Fuarı’na (MODEKO 2017) Ekonomililer özgün tasarımları ile katılarak farklılık yarattı.