Bizi takip edin
|
EN

MESLEK YÜKSEKOKULU

Grafik Tasarım (Türkçe)

TÜM HABERLER


İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde “UNIGRAPH” Festivali

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “UNIGRAPH Tasarım ve Yaratıcılık Festivali” 22-23 Mart 2019 tarihlerinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleşti.

İki gün boyunca pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan festivalde grafik tasarımın hayatımızdaki yeri ve toplumu şekillendirme süreci, ayrıca gelişen teknolojilerle ilişkisi sektörün önde gelen isimleri tarafından tartışıldı.

4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Facebook Yaratıcı Stratejiler Uzmanı Görkem Yeğin Mert, dünyaca ünlü karikatürist, illustratör ve grafik tasarımcı Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Muhabbet Ajans yöneticisi, yaratıcı yönetmen Kenan Ünsal, Cactus Motion & Design Studio kurucusu, yönetmen Batuhan Türkay, Rafineri Ajans sanat yönetmeni Efe Kaptanoğlu, tasarımcı Christopher Çolak, grafik tasarımcı Sarp Sözdinler ve Aegeancy ortak yaratıcısı İnci Damla Güneşliler’in de aralarında bulunduğu konuşmacılarla, çok sayıda konferans, atölye ve destekleyici etkinlik gerçekleştirildi.

Yoğum katılımın olduğu atölyelerde öğrenciler hareketli grafik animasyon hakkında yeni teknikler öğrendiler. Harf tasarımı üzerine yaratıcı denemeler yaptılar ve karışık tekniklerle verilen konuları farklılaştırarak resmetmek resmettiler. 

Festival kapsamında ayrıca Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun “İllustrasyon Sergisi” nin açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.