Bizi takip edin
|
EN

MESLEK YÜKSEKOKULU

Turizm ve Otel İşletmeciliği (Türkçe)

TÜM HABERLER


KEY Hotel ve Hilton Oteli'nden Profesyoneller Turizm Öğrencileri ile Buluştu

Meslek Yüksek Okulumuzun, alanında başarılı işler yapan profesyonellerle öğrencilerimizin buluşturulması amacıyla düzenlediği, "Çıraklar Ustalara Soruyor" etkinliği kapsamında, 26 Ekim 2018 tarihinde yapılan buluşmaya Key Hotel Satış Pazarlama Müdürü Burcu YILDIZ ve İzmir Hilton Etkinlik ve Davet Operasyon Sorumlusu Nihal Güler Bezgin katıldı.

Konuklarımız sıra ile söz alarak öncelikle Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle, genç turizmcilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını hatırlattıktan sonra kısaca kendilerini ve otellerini tanıttılar.

Key Hotel Satış Pazarlama Müdürü Burcu Hanım, butik otelde çalışmanın avantajlı taraflarına vurgu yaptıktan sonra uyguladıkları misafir odaklı pazarlama stratejileri hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.

İzmir Hilton Etkinlik ve Davet Operasyon Sorumlusu Nihal Hanım ise, hem büyük bir şehir oteli, hem de uluslararası zincir oteli olan İzmir Hilton’da çalışmanın zorluklarını ve avantajlarını anlattı.

Her iki konuğumuz da çalıştıkları otellerini ve çalışma arkadaşlarını çok sevdiklerini, iyi bir takım çalışmasının ve iş tatmininin çalışma hayatlarında başarıyı getirdiğini vurguladılar.

Uluslararası zincir ile yerel butik bir otel hakkında aynı anda bilgi sahibi olmak öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Burcu ve Nihal Hanım’lara bizlere zaman ayırıp etkinliğimize katıldıkları için İzmir Ekonomi Üniversitesi MYO Turizm Otel İşletmeciliği bölümü olarak teşekkürlerimizi sunar, çalışma hayatlılarında başarılar dileriz. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.