Çıraklar Ustalara Soruyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 5 Mart'ta Çeviri İşletmeleri Derneği Üyelerinden Dilmen Tercüme Bürosu sahibi Yıldırım Sarı'yı ağırladı.

Çıraklar Ustalara Soruyor

Çıraklar Ustalara Soruyor etkinliği 28 Şubat'ta Çeviri İşletmeleri Derneği Üyesi Universal Dil Hizmetleri ve Yayıncılığın Kurucusu, Çeviri Derneği Başkanı Osman Kaya, çeviri sektöründeki 43 yıllık deneyimini öğrencilerimizle paylaştı.

Çıraklar Ustalara Soruyor

15.11.2018 tarihinde Alsancak Neko Tercüme Bürosu sahibi Nur Karen Bektaş İzmir Ekonomi Üniversitesi  Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik öğrencileriyle buluştu.

Çıraklar Ustalara Soruyor 6

Çıraklar Ustalara Soruyor Etkinliğinin 6.sında Çeviri İşletmeler Derneğini temsilen Uluç Kaya ve Özgün Öke, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik öğrencileriyle buluştu. Akademi-Sektör işbirliği  temalı konferanslar dizisinin bir parçası olarak yapılan iki sunum öğrencilere çevirmenlik sektörünün beklentileri ile ilgili son derece önemli bilgiler verdi.

Çıraklar Ustalara Soruyor 5

21.03.2018 tarihinde serbest çevirmen Onur Özge Çıraklar Ustalara Soruyo Etkinliğinin dördüncüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

Çıraklar Ustalara Soruyor 3

26 Mart Pazartesi günü Türkiye Çevirmenler Birliği üyelerini ağırladık.

Çıraklar Ustalara Soruyor 4

28.02.2018 Çarşamba günü serbest çevirmen Aslı Bakkal Çıraklar Ustalara Soruyor Etkinliği kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Çıraklar Ustalara Soruyor 2

19.02.2018 tarihindeki konuğumuz Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Hülya Kaya idi.

Çıraklar Ustalara Soruyor 1

14.02.2018 tarihinde davetli konuşmacımız Konferans Çevirmeni Ege Tuvay'dı